marți, 26 mai 2009

trupa deko la cluj-napoca

EVENTURA vă propune un stand-up comedy cu trupa DEKO la cluj-napoca. ieţii, care se descriu ca fiind sceptici, fani ai drobului de sare, dar şi fini observatori ai detaliilor grosiere, garantează un show pe cinste, în care moldoveanul râde de moldovean, hârbul de oala sparta şi cioara de porumbel. 


Claudiu Teohari, zis şi "intelectualul trupei", Viorel Dragu, moldoveanul căruia nu-i place să îşi recunoască originile, şi Constantin Bojog vor spune "verde'n faţă" ce îi doare.

 

"A face stand-up comedy e bine, frumos, greu, plin de satisfacţii, dătător de ulcer. Stand-up-ul înseamnă râsete, cunoscut oameni demenţi, băut mult, băut prea putin, fumat excesiv, stres, plăcere, iarăşi stres, nesiguranţă, gândit, lucrat, încercat, eşuat, iarăşi fumat, reuşit", oferă ei o definiţie a artei pe care o practică de cinci ani.  


CLUJ – Casa de Cultura a Studentilor, 27 mai, ora 20.00. Biletele se pot achizitiona de la CCS incepand cu ora 18.00 iar accesul in sala se face pana la ora 20.00. Pret bilet – 20 lei.
ORADEA – Club BLUE MONDAY, 28 mai, ora 22.00. Biletele se gasesc la intrare. Pret bilet 20 lei. 
BAIA MARE – Club GOLD TIME, 29 mai, ora 21.00. Biletele se gasesc la intrare. Pret bilet 20 lei. 
SATU MARE – Teatrul de Nord, 30 mai, ora 21.00. Biletele se gasesc la Agentia teatrala, str. Horea nr. 6


atenţie! este interzis accesul la spectacol cu aparate foto  şi camere de filmat! Ne vedem acolo!